Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îl laudă pe ministrul Agriculturii, după demiterea șefului APIA. Se dau sute de milioane de lei pentru fermieri (VIDEO)

florin barbu

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat că vor fi aprobate, joi, mai multe acte normative care includ măsuri de sprijin pentru fermieri. „În total, alocăm aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi şi usturoi românesc, dar şi pentru crescătorii de animale”, a mai precizat liderul PSD.

„Mă bucur să văd că ministrul Agriculturii a venit şi în şedinţa de astăzi cu noi măsuri pentru sprijinirea fermierilor români. În total, alocăm aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi şi usturoi românesc, dar şi pentru crescătorii de animale”, a declarat Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei de joi a Executivului.

Şeful Guvernului a mai spus că „trebuie să creştem producţia românească şi îl încurajez pe ministrul Barbu să continue să vină cu astfel de soluţii pentru ca românii să aibă acces la hrană românească de calitate”.

Vezi și: Ministrul l-a demis pe șeful APIA și la 2 zile distanță a rezolvat blocajul din instituție

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.