Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu la Congresul PSD - 'Trebuie să începem să vorbim cu tinerii. PSD e singurul ce s-a ocupat de prezentul şi viitorul lor'

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus sâmbătă, la Congresul PSD, că partidul doreşte pe viitor să atragă de partea sa tinerii şi cetăâenii din diaspora.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

"Vreau să facem politica celor care au plecat să muncească în străinătate. Ei sunt cei care au ajutat România să treacă prin criza financiară. Au fost montați împotriva partidului nostru, apoi au fost blocați să intre în țara de sărbători de actualii guvernanți. Singura soluție a fost să îi țină la cozi zile întregi prin vamă.

Românii care trăiesc afară iubesc România și au fost cei care au trimis bani în țară în fiecare lună, muncind din greu și uneori în condiții umilitoare. În zilele noastre sunt duși pe ascuns în fermele din alte tari.

Sunt români ca și noi și merită să fie apărați acolo unde sunt! Trebuie să începem să vorbim și cu tinerii. Cei aflați la început de drum! Știu, li s-a tot repetat că PSD e rău!

Culmea! Au repetat cei care nu au făcut nimic pentru ei!", a spus Ciolacu.

Citește și: Una dintre judecătoarele de care a vrut să scape Dragnea l-a condamnat pe fostul senator Olosz Ghergely - Motivele avocaților pentru eliberarea fostului lider

"PSD a fost singurul care s-a preocupat atât de prezentul / cât și de viitorul lor. / Scutirea de taxe pentru IT-iști / Transportul gratuit / pentru elevi și studenți / Alocațiile dublate / StartUP Nation / Prima Casă / Subvențiile / pentru firmele care angajează tineri / Sprijinul pentru tineri fermieri / Sunt doar câteva exemple.

Dar acum este important să le redăm tinerilor încrederea în România. Să le deschidem partidul, să-i luam parteneri la decizii, să le aratăm că nu orice politică se face în interes personal sau pentru interese nelegitime. Dacă vor vedea ca viziunea lor contează, că interesele lor sunt luate în seamă, atunci sunt sigur că nu vor mai dori să părăsească România", a mai spus Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.