Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela rupe tăcerea: 'Secretul din spatele gecii de piele'

Facebook
Marcel Vela

Ministerul de Interne, Marcel Vela, a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Secretul din spatele gecii de piele”, în care vorbeşte despre geaca sa de piele, despre care s-au scris numeroase articole. ”Ca o veritabilă «personalitate» a născut controverse”, a scris Vela despre geaca sa, precizănd că articolul său vestimentar ”a încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I”.

”Era un început de martie, iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toţii aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare şi fără să cunoaştem durata cursei. Schimbări în lanţ, o viaţă cu totul nouă, greutăţi, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluţii, prezenţă, viziune, credinţă şi multă speranţă. Ştiri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane şi ... un ministru cu o GEACĂ”, a scris, Vela, duminică, în postarea intitulată ”Secretul din spatele gecii de piele”.

Citește și: Comentariu de Valeriu Șuhan: Spartacus și „banii țiganilor“

Marcel Vela a citat apoi titulurile a numeroase articole care s-au scris despre geaca sa de piele: “De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele apariţiilor sale!”, ”Marcel Vela şi-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”, ”Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”, ”FAZA ZILEI! Ce şi-a trecut Vela pe geaca din piele!”, ”Marcel Vela şi-a tras o geacă din piele la comandă!”

”Vorbim despre o geacă, nu?! Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară şi a trezit în toţi ochiul critic. Hulită de unii şi iubită de alţii, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei şi ca o veritabilă «personalitate», a născut controverse. Ce face acum? Având o greutate atât de mare... Aşteaptă ziua de luni!”, şi-a încheiat Vela postarea, însoţită de mai multe fotografii în care poartă respctva geacă de piele.

Citește și: Nelu Tătaru: ‘Nu recomand relaxare deocamdată. Avem încă decese, avem încă persoane în Terapie Intensivă’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.