Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela își anunță opțiunea: Susțin un parteneriat cât mai puternic cu președintele României și o stabilitate a actului de guvernare, votez Cîțu”

marcel vela

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook de fostul ministru al Afacerilor Interne și actual președinte al PNL Careș-Severin pe pagina sa de Facebook. El susține că a luat decizia de a vota cu premierul Florin Cîțu pentru că susține un parteneriat puternic cu președintele României și o guvernare stabilă în aceste vremuri complicate:

”Mâine, la Congresul PNL, mandatul delegaților liberali din Caraș-Severin nu este imperativ pentru a se vota cu unul sau cu altul din cei doi candidați, amandoi fiind camarazi de calitate care doresc binele Partidului Național Liberal.

Candidații sunt într-o competiție democratică și transparentă, iar opiniile alegătorilor sunt împărțite într-un mod liber și firesc.

Datorită faptului că susțin un parteneriat cât mai puternic cu președintele României și o stabilitate a actului de guvernare în această perioadă extrem de complicată, votul meu va merge spre Florin.

Indiferent de opțiunile tuturor delegaților, de săptămâna viitoare va trebui să existe o singură echipă liberală, unită și puternică!”, susține Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.