Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Vela provoacă CUTREMUR în sistem: începe vânătoarea 'polițiștilor interlopi' (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, joi, că vor fi chemați la audieri în perioada următoare politiștii care au legături cu structurile infracționale, motiv pentru care în perioada următoare va avea loc „o curățenie” în cadrul MAI. Mai mult, Marcel Vela a punctat că până la sfârșitul lunii va fi gata analiza de reorganizare a ministerului.

„Polițiștii care au legături, conexiuni cu rețele infracționale sunt în vizorul polițiștilor care își vor face datoria, în următoarea perioadă, la nivelul întregii țări. După Caraș-Severin, în zilele următoare, poate chiar de azi, și în alte județe, polițiștii care au legătură cu o rețea infracțională vor fi chemați la audieri”, a anunțat ministrul de Interne.

Potrivit lui Marcel Vela, vor continua toate acțiunile de „curățenie”, astfel încât Ministerul de Interne să fie apreciat de populație.

Citește și: Prefectul județului Caraș Severin și-a dat demisia! Ministrul de Interne: E un caz grav. O pată pe imaginea ministerului

„MAI este pe drumul bun. Aveți puțintică răbdare. Să vedem ce s-a întamplat în minister și ce nu au făcut miniștrii care au venit în minister”, a mai spus ministrul de Interne, Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.