Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea Britanie intervine în războiul comercial dintre SUA și China - Ce îi va transmite Boris Johnson lui Donald Trump în cadrul Summitului G7

forbes.com
boris johnson

Premierul britanic Boris Johnson a declarat sâmbătă că îi va transmite președintelui american Donald Trump, în cadrul summitului G7, că trebuie să se retragă din conflictul comercial cu China, care deja a dus la destabilizarea creșterii economice la nivel global, relatează agenția Reuters, conform Mediafax.

Boris Johnson și Donald Trump urmează să se întâlnească duminică dimineață, fiind așteptați să discute despre viitorul relațiilor bilaterale între Statele Unite și Marea Britanie, în contextul Brexit.

Cozmin Gușă susține că teoria lui Ion Cristoiu se confirmă: 'Dacă va reuși acest lucru, bineînțeles că este un element în favoarea candidatului Dan Barna'

Întrebat dacă îi va transmite liderului de la Casa Albă că trebuie să evite escaladarea războiului comercial cu China, Johnson a răspuns că "evident".

Premierul britanic a declarat că una dintre prioritățile sale în contextul summitului G7 este "situația războiului comercial la nivel global".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.