Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Zaharova: Oponenţii occidentali ai Moscovei au încercat în mod activ în ultimul an să perturbe alegerile prezidenţiale din Rusia

vestidinrusia.ro
Maria Zaharova

Oponenţii occidentali ai Moscovei au încercat în mod activ în ultimul an să perturbe alegerile prezidenţiale din Rusia, a declarat sâmbătă purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, pentru agenţia de presă rusă TASS, notează news.ro.

"Oponenţii noştri s-au agitat nu doar cu o săptămână sau o lună în urmă. Mi se pare că în ultimul an au făcut totul fie pentru a perturba alegerile prezidenţiale, fie pentru a împiedica desfăşurarea lor sau pentru a distorsiona concepţia despre alegeri în diferite moduri", a spus Zaharova.

Occidentul a organizat campanii de dezinformare şi influenţă în sfera cibernetică: de la răspândirea conţinutului corespunzător până la blocarea aplicaţiilor organizaţiilor ruseşti pe platformele digitale, ceea ce este, de asemenea, ”un element de influenţă foarte serios”, a subliniat ea.

Occidentul a folosit şi opoziţie plătită care s-a dovedit a fi formată din ”agenţi de influenţă şi pur şi simplu angajaţi”, a explicat diplomatul.

”Adică s-au folosit toate metodele. Dar nimic nu îl ajută [Occidentul]”, a subliniat ea, adăugând că unitatea cetăţenilor ruşi în mijlocul alegerilor prezidenţiale din ţară provoacă furia Occidentului.

"Ţara s-a consolidat şi este un singur tot. Mai mult, aceasta este unitate în faţa ameninţării care este evidentă şi unitate, ceea ce este deosebit de important, pentru rezolvarea sarcinilor cu care ne confruntăm", a spus diplomata.

Ea a mai afirmat că "acest lucru provoacă furie sălbatică, ură şi agresivitate şi deja fac spumă, ştii, ies cu nişte puroi verde. Lasă-i să se înece cu asta".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.