Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Zaharova râde de Joe Biden: Președintele american, sfătuit să adune o coaliție internațională pentru eliberarea Texasului

vestidinrusia.ro
Maria Zaharova

Este timpul ca președintele american, Joe Biden, să adune o coaliție internațională pentru "eliberarea" locuitorilor Texasului în numele democrației, a declarat pe Telegram purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova.

"Este timpul ca președintele american, în cele mai bune tradiții ale predecesorului său, Obama, să declare Texasul must go și să adune o coaliție internațională pentru eliberarea locuitorii săi în numele democrației.", a scris Zaharova.

Vineri, guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a declarat este pregătit pentru un potențial conflict cu autoritățile federale americane în legătură cu demontarea gardurilor ridicate de-a lungul frontierei cu Mexicul, pentru a preveni un aflux de imigranți ilegali. Într-un interviu acordat jurnalistului Tucker Carlson, simpatizan al republicanilor, Abbott a adăugat că statul intenționează "să continue să extindă amploarea gardurilor ridicate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.