Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Oprișan ACUZĂ folosirea vrâncenilor pe post de 'cobai' de către PNL -'Incapabililor, ați adus Vrancea pe locul II în România, după Suceava', spune acesta

Libertatea.ro
oprisan marian

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan a dat vineri un comunicat de presă în care leansează o serie de acuzații la adresa PNL pe fondul creșterii numărului de infectări în zonă.

Citește și: Documentarea suspecților de furt de produse de lux din avioane a durat un an - Exista o schemă veche de 'lucru' iar cei nou veniți aderau la ea - surse

„În Vrancea suntem abia acum în plină epidemie de COVID-19, cu o creștere alarmantă de peste 60 de cazuri pe zi, iar PNL continuă să își bată joc de de sănătatea vrâncenilor!

Miercuri, 17 iunie, județul nostru a fost pe primul loc pe țară în ceea ce privește numărul de cazuri raportate în 24 de ore! Este inacceptabil ca vrâncenii să fie cobai ai acestor oameni care nu au ce să caute în funcții de conducere și sunt în stare să calce peste cadavrele vrâncenilor infectați pentru a-și proteja interesele!

Citește și: CAB l-a condamnat definitiv pe ex-colonelul SRI Daniel Dragomir la 3 ani şi 10 luni cu EXECUTARE pentru TRAFIC şi spălare de bani

Incapabililor, ați adus Vrancea pe locul II în România, după Suceava, cu 2,58 cazuri de îmbolnăviri la mia de locuitori ! Este inadmisibil ca, după 3 luni de la aplicarea măsurilor restrictive, Vrancea să riște să ia locul Sucevei!”, se arată în comunicatul transmis de acesta.

„Asist oripilat la paralizarea sistemului medical din Vrancea de către conducerea incompetentă a Spitatului Județean și a DSP Vrancea, care nu au reușit să pună în funcțiune, nici în al treisprezecelea ceas, aparatul de testare COVID-19, aparat ce a fost cumpărat din banii Consiliului Județean Vrancea și care zace de două luni neutilizat!

Citește și: Fost ofițer SRI, dat în urmărire națională! Soacra acestuia, prima reacție: 'Nu știm nimic. A zis că pleacă în oraș și nu a mai venit'

O asemenea atitudine este condamnabilă și încalcă orice urmă de responsabilitate civică. Situația în care ne găsim demonstrează, încă o dată, managementul dezastruos practicat de șleahta de amatori care a fost numită în gestionarea unei asemenea crize de proporții uriașe.

Fac cunoscut cetățenilor că protestez vehement împotriva acestei incompetențe criminale, care pune în pericol siguranța vrâncenilor și dreptul acestora la servicii medicale!

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Solicit ministrului sănătății demiterea de urgență a conducerii Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani și a conducerii DSP Vrancea, precum și numirea unor medici cu experiență și a unor manageri competenți, care să gestioneze această catastrofă la care s-a ajuns din cauza incompetenței PNL !

Desconsider atitudinea de nepăsare și completă detașare a conducerii PNL, care a adus județul într-o stare deplorabilă”, mai afirmă Oprișan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.