Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marile vedete au plâns de fericire că au scăpat de Donald Trump și că îl au pe Joe Biden președinte: Ce mesaje au postat

Bay News 9
Joe Biden

Joe Biden i-a adus în culmea fericirii! Vedetele din America şi-au exprimat bucuria pe reţelele de socializare. Stephen King spune că este una dintre cele mai fericite zile din viaţa lui. Annie Lennox si John Legend au cântat de bucurie. Vedete precum Demi Lovato şi Ariana Grande chiar au plâns de fericire.

Vedetele americane îşi proclamă fericirea pe reţelele de socializare. După victoria lui Biden, starurile care l-au susţinut, şi-au exprimat bucuria în tot felul de moduri, scrie mediafax.ro.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise

Ba au urlat, ba au cântat sau au plâns de fericire pe Twitter şi Facebook. Să nu mai vorbesc de mesajele scrise. Sunt atât de multe, încât am putea scrie o carte din ele.

John Legend cântă pentru Georgia, după ce Biden a obtinut majoritatea voturilor.

Annie Lennox cântă pt Biden: „Răsare soarele! Răsare soarele!”.

Padma Lakshimi: „Donald Trump, te rog împachetează-ţi cuţitele şi pleacă!”

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor trage semnalul de alarmă! Iată ce animale sunt purtătoare ale unei versiuni mutante de SARS-CoV-2 ce poate fi transmisă oamenilor

Sunt atât de bucuroşi încât devine molipsitor!

Ariana Grande a spus că a plâns de fericire.

Iar Demi Lovato a arătat este una dintre vedetele care s-a bucurat cel mai mult. Artista spune pe Twitter că îl voia pe Biden preşedinte încă din 2006: „Cred că a meritat aşteptarea”.

Citește și: Bilanțul Guvernului PNL la un an de guvernare: Considerăm că ne-am atins toate punctele asumate prin programul de guvernare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.