Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marine Le Pen CRITICĂ bombardamentele americane din Siria

The Independent
MArine Le Pen

Candidata extremei drepte la alegerile prezidenţiale din Franţa, Marine Le Pen, a criticat vineri decizia administraţiei americane de a ataca baza aeriană siriană din Shayrat, din provincia Homs din centrul Siriei, informează EFE, conform agerpres.

'Este prea mult dacă cerem să se aştepte rezultatele unei anchete internaţionale independente înainte de efectuarea unor atacuri de acest tip? Sunt un pic surprinsă, deoarece domnul Trump a declarat de mai multe ori că nu vrea să facă din SUA jandarmul lumii şi exact asta a făcut ieri', a declarat Le Pen.

REACȚII internaționale la atacul din Siria. Lumea occidentală, alături de Trump

Lidera Frontului Naţional (FN, extrema dreaptă) a apreciat într-un interviu acordat postului France 2 că nu doreşte să se repete scenariile care s-au petrecut deja în Irak sau Libia, 'care în realitate au dus la haos'.

Preşedintele american Donald Trump a ordonat joi noaptea un atac militar asupra unei baze aeriene din Siria ca răspuns la atacul cu arme chimice pentru care Washingtonul învinovăţeşte forţele preşedintelui sirian Bashar Al-Assad, liderul de la Casa Albă declarând că a acţionat astfel în "interesul naţional vital al Americii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.