Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mario Zagallo, fost mare selecţioner al naţionalei de fotbal a Braziliei, internat din cauza unei infecţii respiratorii

Mario Zagallo, fost mare selecţioner al naţionalei de fotbal a Braziliei, care pe 9 august va împlini 91 de ani, a fost internat la Rio de Janeiro din cauza unei infecţii respiratorii, au anunţat miercuri surse medicale, citate de EFE.

Mario Jorge Lobo Zagallo a fost internat marţi seară în Spitalul Barra D'Or "pentru tratamentul unei infecţii respiratorii şi este sub îngrijire medicală, lucid şi respiră spontan, fără ajutorul unui aparat", a indicat clinica într-o notă. El a fost testat pentru Covid-19, iar rezultatul a fost negativ.

Într-o anchetă realizată recent în Brazilia, Zagallo a ieşit pe locul doi pe o listă a celor mai buni antrenori pe care i-a avut fotbalul din această ţară, după Tele Santana, chiar dacă Selecao nu a fost campioană mondială cu acesta la cârmă, lucru pe care l-a reuşit când a fost pregătită de "Lupul bătrân", potrivit Agerpres.ro.

Zagallo este singurul om care a câştigat de patru ori Cupa Mondială de fotbal, de două ori ca jucător, în 1958 şi 1962, o dată ca selecţioner, în 1970, şi o dată din ipostaza de coordonator tehnic, în 1994. Singura finală de Cupă Mondială pierdută a fost la Mondialul din 1998, ca selecţioner.

El a jucat ca extremă stânga, fiind idolul echipei Botafogo din Rio de Janeiro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.