Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi a 'luat foc', după o solicitare făcută de Raluca Turcan: 'Asta e culmea tupeului!'

Facebook
marius budai

Deputatul PSD Marius Budăi a afirmat că este culmea tupeului ca ministrul Muncii Raluca Turcan să ceară preşedintelui PNL Ludovic Orban urgentarea adoptării legi consumatorului vulnerabil, după ce de două luni încoace social-democraţii solicită urgentarea procedurii parlamentare pe acest proiect de act normativ.

„Asta e culmea tupeului! PSD cere sesiune parlamentară extraordinară de două luni pentru legea consumatorului vulnerabil, prost gândită de PNL-USR-PLUS-UDMR! După ce au votat împotriva întrării în vigoare, a legii, de la 01 septembrie 2021, la Senat, după ce au dat punct de vedere negativ, de la Guvern, la amendamentul PSD care prevedea acest lucru, azi ministrul Muncii, de parcă nu ar fi tot din "COALIŢIA AUSTERITĂŢII", îi cere şefului său de partid, Orban, să urgenteze legea! Ăsta da tupeu! După toate aceste minciuni, propunerea lor este ca intrarea în vigoare, a legii, să fie 01 ianuarie 2022. Dar cu lunile Octombrie, Noiembrie şi Decembrie din anul 2021 cum rămâne, domnilor guvernanţi nepăsători?”, a scris Marius Budăi, miercuri pe Facebook, relatează News.ro.

Context

Anterior, PSD a cerut Guvernului să prevadă la rectificarea bugetară resursele necesare astfel încât consumatorii vulnerabili să beneficieze de sprijin de la 1 octombrie. „1 octombrie trebuie să fie termenul de aplicare a legii consumatorului vulnerabil, nu 1 ianuarie 2022”, mai transmis social-democraţii.

Ministrul Muncii Raluca Turcan a cerut Parlamentului accelerarea procedurilor pentru adoptarea proiectelor de lege privind consumatorul vulnerabil din sistemul energetic, respectiv măsurile pentru continuarea activităţii de către persoanele care îndeplinesc condiţiile de pensionare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.