Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Budăi, fost ministru al Muncii, a IZBUCNIT după măsurile anunțate de Orban pentru bugetari: Experimentul austerității și-a dovedit eșecul și în 2010

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marius-Constantin Budăi

Anunțul făcut de premierul Ludovic Orban, miercuri seara, privind intrarea angajaților de la stat în șomaj tehnic naște reacții dure în PSD. Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, crede că măsura e una proastă.

Citește și: Deficitul balanței comerciale a României a EXPLODAT în primele două luni ale anului: România IMPORTĂ pe bandă rulantă

"Nu se poate ca în România cetățenii români să plătească dobândă la dobândă. În perioada în care ai suspendată rată, ți se calculează dobândă la credit. Când ești la începutul creditului, mare parte din suma plătită legal este dobândă. Noi am avut un proiect în acest sens, care a fost atacat la CCR, PNL trebuie să răspundă de ce vrea ca românii să plătească dobândă la dobândă.

Este un șomaj tehnic mascat. Este trist că sub umbrela pandemiei Guvernul Orban face exact ce și-a dorit de la început, tăierea veniturilor româilor. Experimentul austerității și-a dovedit eșecul și în 2010, nu știu de ce trebuie să îl repetăm și acum", a declarat Budăi la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.