Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Şumudică a plecat în Turcia pentru a relua antrenamentele cu Gaziantep FK

Cancan
Șumudică

Antrenorul Marius Şumudică a plecat, miercuri dimineaţă, în Turcia, unde antrenează echipa Gaziantep FK. El a subliniat că a plâns, deoarece este afectat de faptul că a trebuit să plece de acasă şi să stea 14 zile în izolare în Turcia, potrivit news.ro.

"De multă vreme nu am mai plâns atât ca în dimineaţa asta. Faptul că trebuie să plec de acasă, să mă izolez 14 zile în Turcia mă afectează. Dar n-aveam ce face. O să stau într-un campus universitar, unde nu o să am cablu TV. Dar mi-am luat la mine nişte filme. Deşi eu nu sunt cu filmele, mai mult cu popcorn-ul. Nu puteam să nu mă întorc la Gaziantep. Toată lumea trage să se joace la mijlocul lunii iunie. Vom sta în carantină, 14 zile nu ieşim de acolo. Eu aş vrea în momentul când ajung acolo să mi se facă testul, să văd dacă nu am avut, să fiu sincer. Stăm în carantină şi se fac testele după 14 zile. Am înţeles că acum ţi se ia doar temperatura. Oamenii m-au respectat foarte mult acolo şi e normal să mă comport şi eu la fel", a declarat Şumudică la aeroport.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 49: vine FOAMEA!

Vineri, vicepreşedintele Gaziantep FK, Muslum Ozmen, a declarat că echipa antrenată de Marius Şumudică îşi va relua pregătirile în data de 11 mai.

Muslum Ozmen a precizat că staful tehnic şi jucătorii care vin din străinătate vor rămâne 14 zile în carantină în cămine studenţeşti. “Nu avem nicio îndoială că vor fi găzduiţi în cele mai bune condiţii. Sper ca acolo unde vor sta jucătorii să aibă posibilitatea de a continua pregătirea individuală”, a adăugat oficialul clubului turc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.