Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Martor în dosarul Ponta, la DNA: Plângere la adresa poliției

DNA

Alin Brîncuş, fost angajat al casei de avocatură Şova şi Asociaţii, şi martor în dosarul Rovinari-Turceni a fost chemat la DNA, transmite B1 Tv. Asta după ce sâmbăta a fost încătușat de ofițeri chiar în fața blocului în care locuiește și dus cu forța în secția de poliție. Din august 2015, Alin Brîncuş a fost inclus intr-un program de protecție, fiind considerat martor amenințat.

"Nu cunoaștem motivul pentru care am fost chemați la DNA doar o presupunere că am fost chemați pentru declarații contradictorii pe care le-am avut în instanță eu și domnul Radu Cernov.

IKEA a decis unde deschide al doilea magazin din București: Vor fi 8 în România

Cernov a susținut faptul că nu mi-a dat calculator personal, a susținut că i-am cerut laptopul dânsului pentru a îl devirusa și dânsul a verificat și nu are viruși. Motivul real pentru care dânsul nu mi-a dat laptopul este că de pe laptopul dânsului se ținea o corespespondență cu domnul Ciurel, de care nu trebuia să am cunostință" a afirmat Alin Brîncuș

Audierea martorului protejat din dosarul Turceni-Rovinari vine după ce în urmă cu câteva zile acesta a intrat în conflict chiar cu polițiștii care trebuiau să îi asigure paza.

Alin Brâncuş a fost încătuşat şi dus la secţie după ce, susţine el, politiștii nu i-au permis să meargă cu autobuzul la doctorul veterinar. Martorul nu a vrut să se supună ordinelor politiștilor. Potrivit rechizitoriului prin care au fost trimişi în judecată Dan Şova şi Victor Ponta, Alin Brâncuş este cel care a demascat faptul că Şova a distrus probe importante pentru dosarul Rovinari -Turceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.