Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii audio ale adolescentei care îl acuză pe un primar PNL de agresiune sexuală/ Stenograme

TELEFON INTERCEPTARI

O adolescentă de 17 ani îl acuză pe primarul PNL din comuna Botoroaga (Teleorman), Mihail Cojocaru, de agresiune sexuală. Tânăra a depus plângere, iar cazul este instrumentat de către polițiștii din București, asta pentru că tânăra este în grija statului, într-un centru din București.

Nu este prima acuzație de acest tip, primarul Mihail Cojocaru fiind acuzat de alte două fete de 14 și 15 ani de agresiune sexuală.

Adolescenta, care potrivit explozivnews24.ro, se află în grija statului, într-un centru din București, venise pe perioada verii la domiciliul mamei sale, din satul Tunari, comuna Botoroaga.

Tânăra susține că primarul Mihail Cojocaru, în vârstă de 60 de ani, ar fi atins-o pe picior și ar fi încercat să o sărute, "măcar pe obraz, prietenește".

Se pare că fata de 17 ani, care a avut curajul să depună o plângere împotriva edilului nu ar fi singura ”victimă” a edilului. Alte 2 adolescente, în vârstă de 14 și, respectiv, 15 ani, au relatat pentru Exploziv24 News cum au fost abordate de primar și ce propuneri le-ar fi făcut, în schimbul unor sume de bani.

Cum se apără primarul

Primarul Mihail Cojocaru neagă toate acuzațiile și susține că el doar a dus-o pe fată cu mașina, dar fără a avea vreo altă intenție.

”Pe drum am luat-o. Am oprit și am întrebat-o: ”Vrei să te duc?”, pentru că eu merg până la primărie. Ea vorbea la telefon și chiar i-a spus interlocutorului că se urcă în mașina primarului. Până la primărie, am făcut două minute, două minute jumate, iar eu duc mașina în curtea instituției. Acolo i-am zis să meargă prin curtea liceului pentru a ajunge la parc, nu avem gard între instituția de învățământ și primărie. Ea a zis că sunt câini, iar eu i-am zis că merg până în primărie să iau niște pâine, pentru a goni câinii. A intrat și ea până în hol, am ieșit în zece secunde, pe ea am dus-o la parc și m-am întors la primărie. Nu au cum să mă implice în toată treaba asta, pentru că eu am mers doar pe șosea, doar zece secunde am stat în primărie”, așa explică primarul Cojocaru, întâlnirea cu minora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.