Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşină din coloana oficială a ambasadorului Chinei, implicată într-un accident în Maramureș

accident

Una dintre maşinile aflate din coloana oficială a ambasadorului Chinei a suferit, vineri, un accident uşor în localitatea Buciumi, pe DN 1C din judeţul Maramureş, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, potrivit Agerpres.

Vezi si: CTP îl distruge pe Raed Arafat: Uitați-i capul de Nosferatu. În dreapta sunt morții, el se întoarce și se ușchește .

Coloana oficială venea dinspre aeroportul internaţional Cluj-Napoca şi urma să ajungă în municipiul Baia Mare.

"Din primele verificări s-a constatat că şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 43 de ani, din satul Buciumi, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat două autoturisme care circulau din sens opus în coloana oficială. Şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. Cercetările în acest caz continuă", a spus Florina Meteş.

Nici una dintre persoanele implicate în accident n-au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, poliţiştii continuă cercetările, urmând ca în funcţie de cele constatate să dispună măsurile legale.

Ambasadorul RP Chineze la Bucureşti, doamna Jiang Yu, se află în judeţul Maramureş pentru a participa la o întâlnire cu mediul de afaceri în perspectiva unor viitoare angajamente, dar şi întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale şi deschiderea oficială a filialei judeţene a Camerei de Comerţ şi Industrie România-China.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.