Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri de securitate FĂRĂ PRECEDENT în România. Trupe ANTITERO, mobilizate pentru un festival celebru

blog.airsoft-cluj.ro
antitero

Măsuri de securitate sporite la unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale anului! Peste 600 de luptători antitero ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române, alături de jandarmii Grupării Mobile Constanţa, vor asigura măsurile de securitate pentru participanţii la festivalul Neversea, care va avea loc în weekend, la Constanţa.

"Pe toată perioada desfăşurării festivalului Neversea, luptătorii Brigăzii Speciale vor asigura măsurile de securitate în zona desfăşurării evenimentului, vor institui elemente de prefiltrare pe traseele de sosire şi plecare a participanţilor, precum şi în zonele turistice din proximitatea evenimentului", informează un comunicat al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române (IGJR) transmis joi AGERPRES.

Citește și: UNTOLD şi NEVERSEA, contribuţii majore pentru turismul şi imaginea României

Reprezentanţii forţelor de ordine reamintesc tuturor participanţilor că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Pentru o comunicare cât mai rapidă şi eficientă, jandarmii vor instala un punct de prevenire, de unde participanţii pot obţine toate informaţiile necesare.

Citește și: Două persoane, grav rănite, în urma unui accident în Ilfov / FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.