Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baza naționalei Angliei pentru EURO 2016, transformată într-o adevărată fortareață

UEFA Euro 2016 logo presentation

Baza de la Chantilly, din Franța, unde se va pregati nationala Angliei pe durata EURO 2016, va fi transformata într-o adevarata fortareata. Noile masuri de securitate au fost luate dupa atentatele teroriste petrecute marti la Bruxelles.

Totul se va schimba în orasul francez Chantilly, atunci când naționala antrenata de Roy Hodgson va ajunge aici pentru turneul final al Campionatului European. Baza de pregatire a nationalei Angliei va deveni o adevarata fortareața, dupa ultimele atentate teroriste care au avut loc în Belgia și Franța. Paznici înarmați vor asigura securitatea, 24 de ore din 24, pe toata perioada cât britanicii vor fi prezenti în baza de la Chantilly.

"Dupa evenimentele de la Bruxelles, UEFA doreste ca masurile de securitate vor fi la cele mai înalte standarde pentru Euro 2016. Vom face tot ce este necesar pentru ca turneul sa se dispute în cele mai sigure condiții," a declarat purtatorul de cuvânt al UEFA, potrivit Mediafax.

Joia trecuta guvernul francez, care lucreaza alaturi de Uefa la pregatirea Euro 2016 a simulat un atac terorist la Fan Zone-ul din Nimes. În jur de 2.000 de oameni au fost implicați în exercițiu, cu diferite forțe de securitate care au lucrat împreuna la un prevenirea unui posibil atac chimic într-o zona foarte populata. Deși guvernul britanic, Ministerul de Interne și conducerea Poliției britanice sunt implicate în securitatea echipei naționale, responsabilitatea generala aparține UEFA și guvernului francez. Șefii securitații de la UEFA și de la Federația Engleza s-au întâlnit la Londra în încercarea lor de a pune la punct planul pentru turneul din aceasta vara declarat seful securitații delegației Angliei, Tony Conniford.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.