Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul dintre Watford şi Chelsea Londra a fost întrerupt timp de 35 de minute, după ce unuia dintre spectatori i s-a făcut rău în tribune

www.thesun.co.uk
Cahill Chelsea

Meciul dintre echipele Watford şi Chelsea Londra (1-2), disputat miercuri seara în campionatul de fotbal al Angliei, a fost întrerupt timp de 35 de minute, în debutul primei reprize, după ce unuia dintre spectatori i s-a făcut rău în tribune, informează AFP, citat de agerpres.

Jocul era oprit, cu puţin înaintea minutului 10, din cauza accidentării fundaşului stânga al gazdelor, Adam Masina, în momentul în care arbitrul le-a cerut celor două echipe să revină la vestiare, în timp ce echipele medicale interveneau în tribune. Scorul era în acel moment 0-0.

Conform postului Amazon Prime Video, care a difuzat toate meciurile etapei a 14-a din Premier League, fanul respectiv a fost stabilizat, fiind în afara oricărui pericol.

După o întrerupere de peste o jumătate de oră, plus câteva minute pentru ca jucătorii să se poată încălzi din nou, meciul a fost reluat.

Tot miercuri, startul reprizei secunde a meciului dintre Southampton şi Leicester City a fost amânat cu aproximativ 15 minute din cauza unei urgenţe medicale în tribune.

Southampton a condus cu 2-1 la pauză, iar jucătorii au revenit cu o întârziere de un sfert de oră pe gazon, oficialii confirmând că a existat un incident medical în rândul suporterilor, conform Reuters.

La jumătatea lunii octombrie, meciul de campionat dintre Newcastle United şi Tottenham a fost, de asemenea, suspendat pentru mai multe minute, din cauza unei urgenţe medicale în tribune. Clubul gazdă a oferit veşti îmbucurătoare despre suporterul său, câteva zile mai târziu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.