Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii răstoarnă ipoteza Israelului, după explozia de la spitalul din Gaza: au mai tras 2 rachete de avertisment/ Video

medic gaza

O rachetă a lovit un spital din Gaza, iar în urma exploziei au murit peste 500 de oameni. Israelul a fost acuzat că a lansat racheta care a lovit spitalul, dar reprezentanții israelieni au ieșit public și au acuzat o rachetă trasă greșit de către Jihadul Islamic. Ulterior, oficialii din Ministerul Sănătății din Gaza au contrazis aceste informații și arată că israelienii au mai tras 2 rachete de avertisment în ultimele zile și chiar l-au sunat pe directorul spitalului să-i spună că au fost avertizați și trebuie să evacueze.

Subsecretarul Ministerului Sănătății, Yousef Abu al-Rish, a declarat că spitalul a fost atacat pentru prima dată sâmbătă seara. O zi mai târziu, armata israeliană l-a sunat pe directorul spitalului și i-a spus: "V-am avertizat ieri cu două obuze" și a cerut evacuarea unității, potrivit lui Abu al-Rish.

Vorbind la o conferință de presă înconjurat de cadavrele victimelor, Abu al-Rish a prezentat fotografii ale munițiilor explodate și ale pagubelor pe care le-au lăsat.

"Singurul loc din lume în care oamenii sunt avertizați cu obuze de artilerie este Fâșia Gaza", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.