Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membrii ABBA se reunesc, ca avataruri, pentru un show-tribut televizat

abba

Avataruri digitale ale membrilor grupului disco suedez ABBA se vor reuni într-un show care va fi televizat în această toamnă, a anunţat joi Bjorn Ulvaeus, membru al formaţiei.

Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad, Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson s-au despărţit în 1982, după ce au dominat scena disco pentru mai mult de zece ani cu piese precum "Waterloo", "Dancing Queen", "Mamma Mia" sau "Super Trouper", anunță News.ro.

Grupul, care a vândut mai mult de 400 de milioane de albume, nu s-a mai reunit pe scenă din 1986.

Avatarurile vor cânta un cântec al formaţiei, în cadrul unui spectacol-tribut, produs de BBC şi NBC. Vor participa şi alţi artişti de top.

"Este un fel de spectacol-tribut pentru ABBA... va fi ceva numit "Abba-taruri". Este o versiune digitală ABBA din 1979", a declarat Ulvaeus pentru AFP. "Este prima dată când are loc aşa ceva".

Pentru a crea avatarurile, "artişti tehno" din Silicon Valley i-au măsurat pe cei patru membri ABBA şi i-au fotografiat din toate unghiurile. "Cu ajutorul imaginilor video şi a sincronizării labiale, ei au creat copii digitale ale noastre din 1979", a spus Ulvaeus, anul în care au lansat albumul "Voulez-vous".

Ulvaeus s-a aflat la Bruxelles, joi, pentru a încerca să-i convingă pe reprezentanţii canalelor de televiziune membre ale Uniunii europene de radioteleviziune (EBU) să semneze pentru difuzarea show-ului.

Uniunea europeană de radioteleviziune (EBU) difuzează concursul Eurovision, care a lansat formaţia ABBA pe scena internaţională când a câştigat competiţia în 1974 cu piesa "Waterloo".

Concertul ar putea face parte dintr-un turneu anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.