Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Merkel e un fel de Nero care dă foc Europei cu flacăra islamului

merkel bautura

Atunci când a permis reunificarea Germaniei, Europa a făcut o mare greșeală pe care acum o va plăti scump. Pentru că Germania s-a apucat de distrus Europa, făcând, astfel, ce știe ea mai bine. A mai încercat de două ori și au rezultat două războaie mondiale. Tot din motive economice, pentru că Germania nu avea spațiu vital (celebrul Lebensraum). Acum, Germania nu are forță vitală de muncă și de aceea ne aruncă pe toți în haos.

Amenințările din partea Germaniei cu tăierea fondurilor europene devin tot mai clare. Germania nu mai dă bani Europei, este diktatul lui Merkel, dacă celelalte țări nu primesc imigranți. Dar cum a făcut Germania banii, nu pe spatele Europei pe care acum o umple de imigranți? După ce a îngenuncheat Grecia, Germania își extinde acum experimentul la nivel continental: ne îngenuchează pe toți. Și nimeni nu spune nimic.

Se uită toți în gura Germaniei uitând că acum 25 de ani această țară cerea voie lumii să își unească cele două părți invocând faptul că s-a căit și a suferit destul pentru dezastrul pe care l-a produs în cel de-al doilea război mondial. Și că merită iertată pentru că nu va mai face la fel. Germania e însă incorigibilă. Are pasiunea distrugerii. Și nu se mulțumește să se autodistrugă, vrea neapărat să-i antreneze pe toți în apocalipsă. Ca un Nero al timpurilor noastre, Merkel vrea să vadă Europa aprinsă de flacăra islamului pentru ca Germania să scrie poezia celui de-al nu știu câtelea Reich.

Pentru cei care au uitat, vă invit să urmăriți AICI celebra scenă finală din ”Actorul și sălbaticii”. Orice asemănare cu personaje reale este întâmplătoare...

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.