Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj din PNL către directorul SRI: PSD a vrut sânge pe pereţi şi a primit transparenţă

Inquam Photos / Octav Ganea
hellvig Inquam Photos

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a ieşit din Comisia de Control a SRI după mai bine de şapte ore de audieri, iar după această audiere au fost confirmate multe dintre informaţiile care circulă în spaţiul public, lansate de Sebastian Ghiţă. Vicepreşedintele PNL, Mircea Dolha, susţine că cei de la PSD îşi doreau "sânge pe pereţi", dar au avut parte de o surpriză din partea lui Eduard Hellvig, care le-a răspuns prin transparentizarea SRI.

Vezi și: EXPLOZIV Soția lui Dan Adamescu RUPE TĂCEREA: Mesajul CEL MAI IMPORTANT pe care îl dă

Citeşte şi: Sebastian Ghiță ar fi fost GĂSIT/ VIDEO

Citeşte şi: Dezvăluiri care CUTREMURĂ SRI: Udrea, Ghiţă, Ponta şi Adamescu sunt implicaţi

"După audierea de ieri a domnului director al SRI, Eduard Hellvig, din cadrul Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, audiere care a durat mai mult de 5 ore, multă lume "bună" aștepta ca această audiere să se soldeze cu mult "sânge pe pereți", fiind bine pregătită, în prealabil, bineînțeles că "dezinteresat", de către unii politicieni şi presa care-i susţine.

Poate doar printr-o simplă întâmplare, tulburările din ce în ce mai mari de pe plan internațional coincid atât de milimetric cu încercările concentrate de destabilizare a serviciilor noastre secrete, care conform domnului director Hellvig, sunt al doilea contributor pe analiză la NATO, după cele ale Statelor Unite ale Americii.

Am încredere deplină că în fruntea SRI se află astăzi un civil tânăr, Eduard Hellvig, dar cu multă responsabilitate si experiență, care va continua reformarea si creșterea transparenței acestui important serviciu în fața românilor, atât cât este posibil și cât nu devine dăunător intereselor de securitate ale țării, totodată asigurând și misiunea de a apăra democrația din România, la temelia căreia mulți s-au gândit că pot să sape!

Câtă vreme Hellvig conduce SRI, românii si prietenii României nu trebuie să se teamă de această instituție, ci doar acei care doresc răul românilor și României, dar şi cei care au crezut până mai ieri că pot fura milioane fără să răspundă în fața legii", susţine Mircea Dolha, într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.