Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj emotionant al avocatei Alinei Bica. Ce li se intampla sustinatorilor ei: 'Imi este teama'

laura voicu

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu a scris marti pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat atat colegilor de breasla care i-au fost alaturi cat si decanului Baroului Bucuresti care acum ii cerceteaza pe acestia.

Laura Voicu le cere sustinatorilor sai sa nu vina la audierea in cadrul careia se va decide definitv daca ea va fi sau nu arestata pentru ca se teme de ce li s-ar putea intampla.

"Sa-ti fie rusine domnule decan al Baroului Bucuresti!

Toti avocatii care m-au sustinut, pentru ca solidaritatea nu este perimata (cel putin la cei care au verticalitate si sistem de valori) vor fi cercetati de BB pentru ajutorul dat. Pentru faptul ca au fost langa mine in timp ce eram plimbata cu catuse la maini. Pentru ca mi-au aratat ca imi pot lipi lumea sparta in bucati de catre cei care vor sa imi inchida gura! In timp ce preocuparea "colegilor" mei era sa ma condamne fara sa stie despre ce este vorba. Maine am contestatia DNA. In continuare se vrea arestarea mea. Fac un apel catre toti colegii mei care mi-au fost alaturi in cel mai negru cosmar al vietii mele, sa nu vina maine. Imi este teama pentru ei, pentru familiile lor, pentru ceea ce iubesc. Respect tot ceea ce-au facut pentru mine si le multumesc din tot sufletul ca mi-au dat o gura de aer atunci cand totul era prabusit in jurul meu. Dar nu vreau ca din cauza mea sa li se intample lucruri, pornite, culmea, din partea celor care ar fi trebuit sa fie langa mine! Salut si sustin candidatura lui Daniel Fenechiu si sper sa se schimbe ceva. Si inca ceva, domnule decan, nu am invatat pozitia ghiocel si nici nu am de gand sa o fac. Nici macar dupa 24 de ore de puscarie", a scris Laura Voicu pe pagina sa de Facebook.

Laura Voicu este acuzata de DNA ca a trimis in locul sau la proceduri judiciare un stagiar inscris intr-un alt barou care nu ar fi recunoscut oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.