Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul Simonei Halep după ce Osaka a devenit numărul unu mondial! Ce spune de finala de la Australian Open

Simona Halep victorie pumn

Naomi Osaka a câștigat al doilea turneu de Grand Slam din carieră, Australian Open 2019, după ce a învins-o în finală pe Petra Kvitova, scor 7-6, 5-7, 6-4. Ultimul act al turneului de la Antipozi a fost urmărit de la distanță și de Simona Halep (27 de ani), marea perdantă după competiția de la Melbourne.

Vezi si: Iohannis, lovit de unde nu se aştepta: Adunarea Parlamentară a Consilului Europei îi strică planurile preşedintelui

Simona Halep va cobori pe locul 3 WTA, după Osaka și Kvitova, a fost plăcut impresionată de spectacolul oferit de japoneză și de reprezentanta Cehiei. Mai mult, Simona Halep i-a transmis un mesaj viitorului lider mondial.

”A fost una dintre cele mai bune finale pe care le-am văzut vreodată! Naomi, felicitări pentru câștigarea celui de-al doilea turneu de Grand Slam și obținerea numărului unu din lume.

Felicitări pentru Petra Kvitova pentru un turneu uimitor și pentru această revenire”, este mesajul pe care Simona Halep l-a postat, la puțin timp după finală, pe contul ei de pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Iarna afectează şi ficatul. Ce trebuie să ştii despre legătura dintre sezonul rece şi boala ficatului gras

Simona Halep este aşteptată să joace pentru România în Fed Cup. În weekend-ul 9-10 februarie, echipa noastră va întâlni deţinătoarea trofeului, Cehia, în deplasare, la Ostrava, în direct la Digi Sport.

Următorul turneul la care va participa Simona Halep după eliminarea de la Australian Open 2019, turneu care va suporta o modificare uriașă de la anul, este cel de la Doha - Qatar Open.

Apoi, între 17 şi 23 februarie, Halep va fi prezentă la un alt turneu pe care l-a câştigat în trecut, Dubai Tennis Championships. Simona s-a impus în 2015, când a învins-o în ultimul act pe Karolína Plískova în două seturi. Atât la Doha cât și la Dubai, Simona Halep va fi însoțită Thierry van Cleemput.

CITEȘTE ȘI: Cele mai bune condimente anti-îmbătrânire

Perioada următoare va fi una de probă. În funcție de ce se va întâmpla la turneele de la Doha și Dubai, Simona Halep și Thierry van Cleemput vor decide dacă această colaborare va deveni una permanentă. Liderul WTA a procedat într-un mod similar și înainte de a începe colaborarea cu Darren Cahill.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.