Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metallica, cap de afiş la Hellfest

rock.bigshotmag.com
Metallica

Festivalul de metal Hellfest, anulat în 2020 şi apoi în 2021 din cauza pandemiei, revine vineri, 17 iunie, în Loire-Atlantique, pentru o ediţie de excepţie, organizată în două weekenduri în loc de unul şi cu Metallica cap de afiş, anunţă AFP.

Trei sute cincizeci de trupe hard-rock, punk şi metal, printre care Guns N'Roses, Deep Purple şi Scorpions, vor cânta în orăşelul Clisson, în mijlocul podgoriilor din Nantes, Franţa, pentru şapte zile de festivităţi, conform news.ro.

„După doi ani liberi, în sfârşit este timpul să repornim aparatul”, s-a bucurat pentru AFP Ben Barbaud, fondatorul Hellfest.

Cei 3.000 de voluntari ai săi se aşteaptă la aproximativ 420.000 de spectatori, mai mult decât dublu faţă de cei 180.000 primiţi în 2019 pentru ultima ediţie înainte de criza de sănătate.

Fondat în 2006, Hellfest este acum unul dintre cele mai mari festivaluri de metal din Europa. Primul weekend, din 17 până în 19 iunie, este după modelul celui care ar fi trebuit să aibă loc în 2020. În program, vor fi formaţii precum Faith No More, Judas Priest, Deftones, Deep Purple, Offspring, Killing Joke. A doua tranşă, din 23 până în 26 iunie, a fost adăugată în iunie 2021, cu vedetele Metallica, Guns N'Roses, Scorpions, Alice Cooper şi Bad Religion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.