Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metrorex are de dat 147 de milioane de lei către Alstom, compania care s-a ocupat de mentenanţa trenurilor: Se negociază prelungirea contractului

metrou metrorex

Metrorex a anunţat că are o sumă restantă de plată de 147 de milioane de lei către Alstom, compania care s-a ocupat de mentenanţa trenurilor, şi că negociază condiţiile de prelungire a contractului pe o perioadă de un an de zile, potrivit unui comunicat remis joi, anunță MEDIAFAX.

Compania a transmis către Alstom Transport S.A., invitația pentru a depune o ofertă în cadrul procedurii de atribuire a prestării serviciilor de mentenanță a materialului rulant aferent transportului cu metroul, pe o perioadă estimată de 1 an (începând cu 01.01.2020 până la finalizarea unei proceduri competitive). Alstom Transport S.A. a răspuns invitației și a depus oferta în termenul solicitat, iar la acest moment sunt în derulare negocieri pe marginea ofertei depuse în vederea stabilirii condițiilor pentru semnarea contractului.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă .

„Având în vedere imposibilitatea obiectivă de organizare a unei proceduri competitive, la o dată care să permită derularea și finalizarea acesteia anterior datei de 31.12.2019, dată la care expiră contractul actual și în scopul de a asigura condițiile reglementate pentru operarea transportului de călători cu metroul, la nivelul Metrorex a fost aprobată aplicarea unei proceduri de negociere fără invitație la o procedură concurențială de ofertare.

În sensul celor mai sus prezentate, Metrorex a publicat un anunț în SEAP și în JOUE prin care și-a exprimat în mod transparent intenția de a încheia cu prestatorul actual (Alstom Transport) un contract pentru asigurarea serviciilor de mentenanță a materialului rulant începând cu data de 01.01.2020, până la finalizarea unei proceduri competitive, respectiv pe o perioadă estimată de maxim un an”, precizează Metrorex, în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.