Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare de ULTIMA ORĂ a lui Victor Ponta: Proiect pentru interzicerea la PROTESTE a huliganilor din evidența Jandarmeriei

Victor Ponta PRO ROMANIA

Victor Ponta a anunțat că va depune un amendament la Legea Jandarmeriei, în Parlament, pentru ca huliganii aflați în evidența forțelor de ordine să nu aibă dreptul să participe la proteste.

"Jandarmeria din București este o instituție care are informațiile necesare legate de acele persoane care în mod frecvent participă la evenimente, de la meciurile de fotbal începând, cu această dorință de a crea tulburențe. Îi au fișați, îi au cu nume, de altfel există și o lege impusă de Federația Internațională de Fotbal și poți să dai anumite sancțiuni, în ziua meciului cei cunoscuți ca huligani vin și stau la secția de poliție. Mă și gândeam, că am auzit că se va modifica Legea Jandarmeriei, și o să fac un amendament, acești șefi de huligani să știm când sunt manifestații publice, proteste, ce-or fi ele, democratice de altfel, acești oameni să nu poată participa", a declarat Victor Ponta, la România Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.