Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michael Bolton va susține două concerte în România

billboard.com
michael bolton

Cântărețul american Michael Bolton va susține două concerte în România, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 20 iulie, și la Sala Palatului din București, pe 22 iulie, anunță organizatorii evenimentelor, care au dat startul vânzării de bilete pe site-urile de specialitate, potrivit Mediafax.

Biletele pentru concerte se găsesc în rețeaua iabilet.ro, cu prețuri promoționale cuprinse între 64 de lei și 588 de lei (VIP).

Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie și se intitluează "A Symphony of Hits". Bolton a rearanjat piesele sale de succes pentru acest album în manieră simfonică, cu participarea renumitei West Australian Full Harmonic Orchestra.

Cântărețul și compozitorul Michael Bolton a vândut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial. Muzicianul a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. și Kenny Rogers. Pe scenă a cântat alături de adevărate legende, de la regretatul Luciano Pavarotti, la Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming și BB King.

Citește și: Drake - cel mai bine vândut artist din lume în 2018

Michael Bolton s-a remarcat la mijlocul anilor 1980 ca interpret al baladelor soft-rock. A cucerit un public de toate vârstele cu muzica și timbrul său vocal inconfundabil, "How Am I Suppose To Live Without You", "A Love So Beautiful", "Said I Loved You... But I Lied", "When a Man Loves a Woman", fiind doar câteva dintre piesele sale celebre.

În 1991, Bolton a lansat albumul "Time, Love & Tenderness", ce i-a adus și primul Grammy pentru coverul piesei "When a Man Loves a Woman".

Michael Bolton a câștigat, printre altele, două premii Grammy, șase premii American Music, a primit trei nominalizări la Emmy și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Cântărețul american a avut și câteva apariții în sitcom-urile "Doi bărbați și jumătate", "Glee", "Fresh off the Boat", "Last Week Tonight" etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.