Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Cătălin Văsii, prefectul Brașovului, voluntar la campania 'Liber la vaccinare, liber la viaţă'

captura YouTube
Brasov

Prefectul judeţului Braşov, Mihai Cătălin Văsii, participă duminică, în calitate de voluntar, la campania de vaccinare. Acesta îi întâmpină pe cei care se prezintă pentru imunizare la centrul de vaccinare amenajat pe strada Republicii din municipiul Braşov, îndrumându-i înainte de a fi înregistraţi în sistem, conform news.ro

Prefectul de Braşov, Mihai Cătălin Văsii, participă la campania „Liber la vaccinare, liber la viaţă”, iniţiată la nivelul judeţului de către autorităţile locale.
„E o plăcere deosebită să pot să ajut astăzi în calitate de voluntar în această campanie de vaccinare. (..) E încă un pas pentru a ajunge la normalitate şi sper ca încet-încet aceste campanii pe care le facem şi care vor urma în continuare să dea rezultatele scontate” a declarat prefectul.
Campania „Liber la vaccinare, liber la viaţă!“ a fost lansată la finalul lunii aprilie şi include  zece evenimente în care cetăţenii se pot vaccina fără programare, printre acestea numătându-se evenimente precum ,,Liber la cultură!”, ,,Liber la concerte!” sau ,,Liber în biserici!”. Evenimentul de duminică, 16 mai, se numeşte „Liber la restaurante”  şi îi vizează în special pe angajaţii din domeniul HoReCa şi pe cei care îşi doresc să aibă din nou acces în interiorul restaurantelor şi cafenelelor.
Pe 23 mai este programat evenimentul „Liber în tribune” programat la Patinoarul Olimpic, fiind vizaţi sportivii şi suporterii care vor să se întoarcă în tribune, pe 30 mai va avea loc evenimentul „Liber la piscine” dedicat tuturor celor care iubesc nataţia, campanie care se va desfăşura la Bazinul Olimpic.
La 1 iunie va avea loc evenimentul „Liber la joacă” dedicat braşovenilor care vor să îşi vadă copiii la locurile de joacă să interacţioneze cu alţi părinţi, fără frica de a se îmbolnăvi. Acesta se va desfăşura la locul de joacă cu specific aeronautic, din centrul civic .
Urmează evenimente precum „Liber la cinema”, pe 6 iunie, în cadrul căruia se intenţionează organizarea unei campanii de vaccinare în sistem drive-thru, „Liber la concerte”- pe 13 iunie când vaccinarea se va desfăşura într-o sală de concerte şi „Liber în biserici”, pe 21 iunie, un eveniment dedicat atât enoriaşilor, cât şi personalului ecumenic. Evenimentul este propus a se desfăşura în curtea sau în clădirea unei biserici.
Vaccinul alocat pentru această campanie este Pfizer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.