Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor a răsuflat ușurat și le mulțumește protestatarilor din Piața Victoriei: Am asistat la un act democratic sănătos

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a transmis sâmbătă seară, după ce s-a terminat protestul din Piața Victoriei, că le mulțumește cetatenilor care au protestat „într-un mod atât de civilizat și de pașnic”.

„Mulțumesc, în numele Ministerului Afacerilor Interne, tuturor cetatenilor care astăzi au participat la proteste într-un mod atât de civilizat și de pașnic.

Ați sancționat atât tentativele de instigare la violență, cât și pe cele de politizare a evenimentului, așa încât am asistat, cu toții, la un act democratic sănătos și fără incidente.

Mulțumesc totodată tuturor autorităților implicate pentru mobilizare, pentru atitudinea responsabilă și profesionalismul de care au dat dovadă.

Spuneam zilele trecute că sunt mulți oameni în MAI care își iubesc și respectă meseria, iar astăzi acest lucru s-a văzut cu prisosinta”, a scris Fifor pe Facebook.

Citește și: Traian Băsescu intervine dur în cazul Caracal: Oare ce-l mână pe dubiosul Tonel? Cumpănașu atinge culmea ridicolului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.