Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, despre situaţia PSD: Ne-am plătit 'facturile'. Mai rău oricum nu se putea/ Victor Ponta - Dragnea 2

Inquam Photos / Octav Ganea
guvern Mihai Tudose

Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat vineri seara, la Antena 3, că este optimist în privinţa rezultatelor PSD, după ce partidul a plătit pentru greşelile din anii trecuţi. Fostul premier afirmă că mai rău de cât ajunsese PSD nu se putea.

"Am plecat din PSD din cauză de Dragnea şi am plecat din Pro România din cauza lui Ponta, Dragnea 2", a declarat Tudose.

Întrebat ce părere are despre recentul interviu al lui Dragnea, în care fostul lider PSD a ameninţat că va face dezvăluiri, Mihai Tudose a răspuns: "Să spună tot ce ştie, poate şi alţii spun tot ce ştiu despre el şi se face lumină. Pentru mine nu e un subiect."

Fostul premier este de părere că PSD va obţine la viitoarele alegeri un scor mai bun decât a obţinut la alegerile europarlamentare din 2019.

"Eu sunt optimist. Ne-am plătit facturile. Cu 10 august, cu tot ce s-a întâmplat. A fost factura la europarlamentare, a fost factura la prezidenţiale. Au plecat cei care erau responsabili, poate reuşim să ne aşezăm. Dacă arătăm lumii că ne-am schimbat în bine, că mai rău oricum nu se putea. Acum doi ani PSD organiza manifestări păziţi de jandarmi, cu parole, mai rău de atât nu poţi să ajungi", a declarat Tudose.

Mihai Tudose s-a referit şi la programul de relansare economică prezentat de PNL. Fostul premier susţine că, deşi are măsuri bune, care ar fi fost copiate din programul de guvernare al PSD, nu este ceea trebuie în acest moment.

"90% e preluat din programul de guvernare al PSD. Nu pot să spun că e rău, dar ei nu ştiu să-l aplice şi nu e ce e nevoie acum. E cum ai lua un puceluş frumos, să-l creşti, să-l tai de Crăciun, că faci chifteluţe. E frumos purceluşul, dar problema e ce dai să mănânce mâine la copii", a explicat Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.