Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de copii ajutați de PES activists România în ultimii 5 ani

Facebook
pes activists romania

Organizația PES activists România își continuă și în acest an campania #ZâmbetuldeSărbători destinată copiilor dezavantajați.

În cei cinci ani de când s-a inițiat campania, activiștii PES au ajutat deja mii de copii din toată țara. Campania este mai mult decât un gest social, voluntarii discutând cu părinți și copiii despre planurile de viitor, ajutându-i ulterior pe tot parcursul anului.

"Campania #ZâmbetuldeSărbători inițiată de PES activists România ajunge din nou la sute de copii din toată țara pentru al cincilea an consecutiv.

Astăzi am fost împreună cu colegii noștri din Buzău, Brăila, Galați și Vrancea. Drepturile copilului sunt drepturile omului iar societatea trebuie să facă orice pentru a oferi copiilor o șansă în viață.

Citește și: Marian Godină a comis-o: Prins cu 113 km/h în localitate, polițistul a rămas fără permis

Campania noastră este mai mult decât un gest social, stăm și discutăm cu părinții și copiii, continuînd să îi ajutăm pe tot parcursul anului.

Vă invit și pe voi să faceți la fel pentru că în absența altor demersuri instituționale doar împreună putem schimba lucrurile." a explicat demersul unul dintre organizatorii campaniei, fostul europarlamentar Victor Negrescu.

Până în prezent campania a început deja la Alba, Constanța, Cluj, Olt, Satu Mare, Dolj, Bihor, Giurgiu, Buzău, Brăila, Galați, București, Timiș, Bacău, Vrancea și Neamț urmând să continue și în celelalte județe, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.