Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul Ivorian Yaya Toure se va retrage din fotbal la finalul sezonului

renasterea.ro
fotbal

Yaya Toure (35 de ani) se retrage din activitate. Celebrul mijlocaş ivorian, fost la Barcelona sau Manchester City, a decis să agaţe ghetele în cui. Dezvăluirea a fost făcută de agentul său, Dimitri Seluk, potrivit mediafax, potrivit mediafax.

Citește și: Ironie la adresa lui Klaus Iohannis! ‘Atâta cheltuială și tot să nu te bage nimeni în seamă’

Olympiakos a fost ultimul club din cariera lui Youre, cel care era liber de contract din decembrie 2018. "O spun pentru prima oară: Yaya a decis să se retragă din activitate. El vrea să se concentreze la o carieră de antrenor. Deja a obţinut licenţa şi începând din iunie poate fi secund la orice club", a declarat Selcuk pentru site-ul rus Sport24.

Citește și: Rareș Bogdan dă lovitura! Ce a declarat la Summitul de la Sibiu, alaturi de Angela Merkel

De patru ori cel mai bun fotbalist din Coasta de Fildeş, Yaya Toure şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Manchester City, club cu care a câştigat trei titluri de campion, trei Cupe ale Ligii Angliei şi o Cupă a Angliei. ASEC Abidjan, FC Barcelona (2007-2010), AS Monaco (2006-2007), Metalurg Doneţk (2003-2005) şi Beveren (2001-2003) sunt celelalte echipe din cariera lui Yaya Toure.

Citește și: Anunț făcut de Lia Olguța Vasilescu! ‘PSD este partidul care a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani’

Youre are în palmares şi o triplă istorică, alături de Barcelona, în 2009. Yaya a câştigat alături de catalani titlul în Spania, Liga Campionilor, Cupa Regelui, dar şi Supercupa Europei şi Mondialul cluburilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.