Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miliardarul Elon Musk se gândește la o carieră de blogger influent

Elon Musk

Antreprenorul american Elon Musk a spus că ia în considerare posibilitatea de a renunța la locul de muncă și de a deveni un blogger influent.

„Mă gândesc să renunț la slujbă și să devin un blogger permanent influent” – a scris el vineri pe pagina sa de Twitter. În același timp, el a întrebat utilizatorii ce părere au despre asta.

Sub postarea originală, câțiva bloggeri se ofereau să-l ajute pe Musk la promovarea canalelor sale. De asemenea, unii au întrebat dacă ar dori să participe la emisiuni despre jocuri video.

Musk conduce companiile americane Tesla și SpaceX. Tesla a fost fondată de el în 2003. La început, compania s-a specializat exclusiv în producția de vehicule electrice, dar ulterior s-a implicat și în crearea de panouri solare și alte sisteme de stocare a energiei. În plus, Musk este fondatorul SpaceX, care produce tehnologie spațială și efectuează lansări orbitale.

Potrivit Forbes Billionaire Rankings, care se desfășoară în timp real, la 1 noiembrie, Musk a devenit prima persoană din istorie a cărei avere a depășit 300 de miliarde de dolari. În acest moment, averea sa este estimată la 263 de miliarde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.