Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Milionarul care și-a ucis bunica a ieșit din închisoare - Unde se află acum

facebook.com
politia

În urmă cu aproximativ patru luni, fostul milionar din Brașov, Dan Cămârzan, și-a ucis bunica, după ce și-a făcut un selfie cu ea. La începutul lunii august s-a stabilit că în momentul comiterii crimei, Dan Cămârzan nu se afla în deplinătatea facultăților mintale, iar acum a fost scos din închisoare.

Potrivit Antena3, Dan Cămârzan a fost internat la o clinică de psihiatrie. În cazul în care se va observa o îmbunătățire a stării de sănătate a lui Dan Cămârzan, acesta poate fi dus înapoi în spatele gratiilor.

Citește și: S-a MIȘCAT pământul în toiul nopții - Cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter

Dan Cămârzan, explicații-șoc în fața anchetatorilor, după crimă

Dan Cămârzan a fost un om de afaceri de succes în Brașov, însă cu timpul și-a pierdut afacerea, a dat faliment și a începtut să nu mai gândească tocmai lucid. Imediat după crimă, Dan Cămârzan le-a mărturisit oamenilor legii că el este „trimisul lui Dumnezeu” și că „Dumnezeu lucrează prin el”. Controversatul milionar și-a sugrumat propria bunică, o bătrână în vârstă de 93 de ani și a fost reținut de polițiști, în urma faptei sale. La 3 luni de la crimă, acesta scapă de pușcărie, din cauza faptului că are probleme mintale.

La momentul respectiv, imediat după ce și-a ucis bunica, Dan Cămârzan le-a arătat anchetatorilor, pas cu pas, cum a comis atacul. Declaraţiile lui au fost de-a dreptul șocante, căci acesta a recunoscut că era furios atunci când şi-a ucis bunica, dar nu poate să îşi explice gestul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.