Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul condus de Gabriela Firea, dat în judecată: 'Decizia de a fi eliberat din funcţie a fost una injustă şi nejustificată. Nu voi ceda presiunilor'

istockphoto.com
justiție decizie tribunal

Fostul vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie Vişinel Bălan a anunţat că dă în judecată Guvernul, prin Ministerul Familiei, afirmând că nu i s-a pus la dispoziţie adresa prin care a fost eliberat din funcţie.

”Am luat o decizie importantă pentru mine şi, mai ales, pentru copiii abandonaţi din România. Am decis să înaintez o cerere de chemare în judecată împotriva Guvernului, prin Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, ca urmare a refuzului lor de a-mi pune la dispoziţie adresa prin care am fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie. Cred că este esenţial să am la dispoziţie toate informaţiile necesare pentru a-mi apăra reputaţia şi pentru a demonstra că decizia de a fi eliberat din funcţie a fost una injustă şi nejustificată”, a scris, miercuri, pe Facebook, Vişinel Bălan.

El a adăugat că a solicitat Curţii de Apel Bucureşti să suspende Decizia Prim-ministrului nr. 69 din 27 martie 2023, până în momentul în care va avea acces la adresa nr. 3602/22.03.2023.

”Nu voi ceda presiunilor şi voi continua să lupt pentru ceea ce cred că este corect”, a subliniat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.