Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Culturii este de acord cu hotărârea Grupului de suport tehnico-ştiinţific de a interzice manifestările publice sau private

eveniment herastrau infertilitate

Instituţiile din subordinea Ministerului Culturii au fost informate cu privire la interzicerea manifestărilor publice sau private, organizate în spaţii deschise sau închise, cu un număr de participanţi mai mare de 1.000 de persoane, se arată într-un comunicat postat luni pe site-ul Ministerului Culturii.

Ministerul Culturii a anunţat că respectă Hotărârea nr. 7 din 7 martie a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României şi a emis luni o circulară către toate instituţiile subordonate, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Informații noi în cazul Pintea! A fost chemat la DNA

"Prin circulara menţionată, instituţiile din subordinea Ministerului Culturii au fost informate cu privire la interzicerea manifestărilor publice sau private, organizate în spaţii deschise sau închise, cu un număr de participanţi mai mare de 1.000 de persoane. Precizăm că evenimentele pentru care este estimată participarea unui număr mai mic de persoane decât cel prevăzut în hotărârea menţionată pot fi organizate doar după obţinerea aprobării de la Direcţiile de Sănătate Publică Locale", se arată în comunicat.

Începând de luni şi până la notificări ulterioare, nu se vor mai aproba deplasările externe ale personalului angajat în cadrul Ministerului Culturii, precum şi în cadrul instituţiilor subordonate ministerului.

Totodată, la nivelul Ministerului Culturii au fost luate o serie de măsuri interne.

Citește și: Italia nu exportă în România doar coronavirus, ci și deșeuri periculoase! Dezvăluire incendiară

"Începând din data de 26 februarie 2020, Ministerul Culturii a luat măsuri pentru dezinfectarea tuturor birourilor şi spaţiilor în care angajaţii ministerului îşi desfăşoară activitatea. Totodată, începând de astăzi, 9 martie 2020, Ministerul Culturii asigură spirt şi substanţe dezinfectante pentru personalul angajat", precizează sursa citată.

Având în vedere numărul mare de petenţi care se deplasează din întreaga ţară pentru a solicita informaţii sau a depune documente, începând cu data de 10 martie 2020 activitatea de relaţii cu publicul pentru persoanele fizice se va face doar prin telefon sau prin corespondenţă poştală sau electronică, mai informează comunicatul Ministerului Culturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.