Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Agriculturii, mesaj în ziua plafonării: Au scăzut preţurile la alimente chiar şi cu 30-50%! Această măsură a PSD reduce inflaţia!

Inquam Photos / George Calin
florin barbu

Ministrul Agriculturii, mesaj în ziua plafonării: Au scăzut preţurile la alimente chiar şi cu 30-50%! Această măsură a PSD reduce inflaţia!

Ministrul Agriculturii Florin Barbu a precizat că preţurile la alimentele de bază au scăzut între 30 şi 50% după ce PSD a luat măsura această în vederea reducerii inflaţiei. „Conform INS, inflaţia pe luna iunie a fost de 10,3%, deci scăderea preţurilor la alimentele de bază înseamnă o creştere reală a puterii de cumpărare a românilor!”, a mai precizat social-democratul, potrivit news.ro.

„Au scăzut preţurile la alimente chiar şi cu 30-50%! Această măsură a PSD reduce inflaţia şi este un ajutor pentru românii cu venituri mici şi medii! Este 1 august şi preţurile la 14 alimente care fac parte din coşul de cumpărături de bază, au scăzut chiar până la 50%, aşa cum ne-am asumat! Măsura PSD se dovedeşte viabilă din punct de vedere economic, iar criticii care acuzau intervenţia statului în economie şi, timp de o lună, au desfiinţat-o fără nicio o bază, văd astăzi că au greşit!”, a scris Florin Barbu, marţi pe Facebook.

Ministrul Agriculturii a adăugat că potrivit Institutului Naţional de Statistică, inflaţia în luna iunie a fost de 10,3%

Ministrul Agriculturii a adăugat că potrivit Institutului Naţional de Statistică, inflaţia în luna iunie a fost de 10,3% şi astfel scăderea preţurilor la alimentele de bază reprezintă o creştere reală a puterii de cumpărare a românilor.

„Conform INS, inflaţia pe luna iunie a fost de 10,3%, deci scăderea preţurilor la alimentele de bază înseamnă o creştere reală a puterii de cumpărare a românilor! Această măsură utilă va contribui şi la reducerea inflaţiei a cărei creştere a fost influenţată de preţurile la energie şi alimente! Le mulţumesc tuturor pentru susţinere, le mulţumesc reprezentanţilor lanţurilor de supermarket-uri şi procesatorilor alături de care am lucrat la acest proiect, care astăzi a devenit o promisiune onorată a PSD şi un sprijin real pentru români!”, a mai spus Barbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.