Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul care FUGE de jurnaliști, FORȚAT să vină în fața Parlamentului: liberalii pregătesc un show de zile mari

Inquam Photos / George Calin
senat parlament gol

Liberalii au decis să depună două moțiuni simple împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă și împotriva ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici. Cea mai așteptată prezență va fi cea a lui Dănuț Andrușcă, cel care s-a remarcat prin gafele și dificultățile de exprimare în limba română, dar și viteza cu care fuge de orice întrebare a jurnaliștilor.

Citește și: Lovitură DEVASTATOARE pentru Traian Băsescu: PMP NU mai are grup în Senat

Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus că moţiunea împotriva ministrului Finanţelor vine după ce acesta a vrut naţionalizarea Pilonului II de pensii şi după ce execuţia bugetară de pe primul semestru a fost “catastrofală”.

“PNL a luat act de decizia de a depune în cursul acestei săptămâni o moţiune (simplă – n.r.) împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, la Camera Deputaţilor. Moţiunea îndreptată împotriva ministrului Finanţelor are la bază tentativa de naţionalizare a Pilonului II de pensii, execuţia bugetară catastrofală pe primul trimiestru şi schimbarea la faşă a lui Eugen Teodorovici, care una spunea când nu era ministru al Finanţelor, şi face totul împotriva a ceea ce spunea când nu era ministru”, a spus Ludovic Orban la finalul Biroului Executiv Naţional al PNL.

De asemenea, liderul PNL a anunţat că săptămâna viitoare va fi depusă la Senat o moţiune simplă şi împotriva ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă

"Am aprobat depunerea, în cursul săptămânii viitoare, a unei moţiuni împotriva ministrului Economiei (…) la Senat", a mai anunţat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.