Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Daea, ţinta ironiilor premierului: 'A terminat tot ce se putea cu oaia' - VIDEO

inquamphotos.com / Octav Ganea
petre daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost ţinta ironiilor premierului în cadrul şedinţei de Guvern. Prim-ministrul Mihai Tudose a făcut glume despre oi și "ambalajul" acestora, anunțând un ajutor de minimis pentru lână.

"Ca să închei într-un ton optimist, avem astăzi pe ordinea de zi un punct al domnului ministru Daea, care după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj: ajutor de minimis pentru lână.Nu, nu mai luaţi cuvântul, lăsaţi. Dar închidem cu oaia. Înţeleg că dacă am terminat şi cu lâna e gata, da?", a spus premierul Tudose.

Citeşte şi: Iohannis răspunde ATACURILOR venite după anunţul achiziţionării rachetelor Patriot

Pe 30 mai, Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a arătat deschis ideii de a schimba actualul brand de ţară al României, frunza, cu oaia, motivând că "oaia este o statuie vie" şi că frunze are toată lumea, dar oi ca în România – nu.

"Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie", a spus Daea.

La începutul acestei luni, Daea a subliniat iarăşi rolul jucat de creşterea oilor în România. "Oaia a unit generaţii, oaia a descoperit muntele şi a populat muntele. Oaia a dat mâncare şi ne-a îmbrăcat, oaia a dezvoltat industria lânii, oaia a creat localităţi, a generat comune şi frumoase comune, uitaţi-vă în Sibiu, oaia a sudat generaţiile, tata cu fiul, bunicul cu nepotul. Mărginimea Sibiului este construită din lâna oii, din brânza oii, din mielul oii. Astăzi, sigur că oaia are doar dorinţa de a fi înţeleasă de toţi", a spus ministrul Agriculturii.

Citeşte şi: Liberalul care a făcut MILIOANE din închisoare. Cum a 'fentat' procurorii să nu se recupereze prejudiciul din dosar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.