Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul delegat al Sporturilor din Franţa, Roxana Mărăcineanu, va pleda pentru revenirea publicului pe stadioane din data de 15 decembrie

Rencontres
Roxana Maracineanu

Ministrul delegat al Sporturilor din Franţa, Roxana Mărăcineanu, consideră că este posibilă revenirea publicului pe stadioane în data de 15 decembrie, solicitare a cluburilor pe care o va prezenta premierului, relatează AFP, potrivit news.ro.

“Decizia este în mâinile premierului”, a spus Mărăcineanu după o reuniune cu oficiali ai Stade Toulousain (rugby), FC Toulouse şi ai altor cluburi regionale. “Voi transmite acest mesaj şi voi încerca să negociez”, a precizat ministrul.

Citește și: Ludovic Orban îi răspunde lui ÎPS Teodosie: ‘Nu se interzic slujbele. Ele se organizează în anumite condiţii, pentru că este zonă carantinată’

Oficialii cluburilor i-au spus lui Mărăcineanu că nu înţeleg de ce redeschiderea progresivă începând din 15 decembrie este valabilă pentru cinematografe, teatre şi muzee, dar pasionaţii de sport trebuie să aştepte până în ianuarie – februarie.

“Am ascultat solicitarea acestor actori din sport care sunt responsabili, au muncit la protocoale, au venit să le prezinte la prefectură, au deja posibilitatea să experimenteze.... Ei sunt pregătiţi să deschidă la 15 decembrie”, a adăugat Roxana Mărăcineanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.