Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției răspunde atacurilor lui Iohannis/ video

florin iordache

Ministrul Justiției Florin Iordache a fost invitat, vineri, să răspundă atacurilor lansate de președintele Klaus Iohannis la adresa lui Dragnea și Tăriceanu, despre care a spus că sunt „penali”.

Vezi și: SURSE - Băsescu, Kovesi și Coldea vor fi AUDIAȚI la Parchet

„(...)Prezumția de nevinovăție nu este în acest moment înfrântă de nimic și atâta timp cât există prevederi foarte clare în regulamentul Camerei, cât și în cel al Senatului, cine poate ocupa funcția de președinte, eu cred că și unul și celălalt respectă prevederile legale.”, a răspuns Florin Iordache, la ieșirea de la CSM.

Ministrul Justiției a mai spus că războiul dintre președintele Iohannis și președinții celor două camere parlamentare, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, este contraproductiv.

„Justiția trebuie să fie independentă, nu avem de ce să atacăm justiția atâta timp cât se face cu bună credință și cu respectarea legii. De multe ori s-a greșit în condițiile în care se face justiție la televizor sau pe scări, de multe ori. Fără îndoială că războiul palatelor este contraproductiv. Cu toții ne dorim să fie mai bine, mai multă liniște, și cred că atât președintele cât și cei doi președinți ai camerelor ar trebui să se îndrepte în direcția asta.”, a spus Florin Iordache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.