Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiției,Robert Cazanciuc, îi dă în cap Elenei Udrea

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, o lovește pe Elena Udrea pentru declarațiile sale. Cazanciuc a declarat, referindu-se la afirmațiile făcute de deputatul Elena Udrea că, atunci când deții funcții publice, ai obligația de a fi rezervat în discurs.

"Trebuie să facem o distincție între oamenii politici care fac afirmații, care vorbesc cu prea mare ușurință despre sistem, și cei care au propriile lor cauze. Atunci când discutăm despre oameni politici cu propriile lor cauze, evident că lucrurile se pun puțin diferit. E o formă neadecvată, e adevărat, de a-și face o pledoarie publică.

Nu ai libertatea de a discuta în spațiul public atunci când ești decident. Poți să îți exprimi o părere într-un cadru restrâns, evident, aici fiecare este liber să o facă, dar când ești în poziții publice, ai și obligația de rezervă", a afirmat Cazanciuc, întrebat cum au fost primite afirmațiile Elenei Udrea de oamenii din sistem.

În context, acesta și-a exprimat speranța realizării unui acord între partide cu privire la atitudinea oamenilor politici față de justiție.

"Eu am făcut apel de fiecare dată la un acord și sper să facem acest lucru în Parlament anul acesta, un acord între partide cu privire la justiție, la o anumită atitudine, la o anumită rezervă pe care ar trebui să o aibă oamenii politici atunci când discută de justiție", a mai afirmat ministrul citat de agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.