Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Moloț a câștigat lupta cu DNA

molot

Magistraţii de la Tribunalul Alba au decis, marţi, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar pentru toţi cei cinci inculpaţi din „lotul Moloţ”. Hotărârea nu este însă definitivă.

Citește și: ALERTĂ Primele 5 rețineri în dosarul semnat de Klaus Iohannis ca primar al Sibiului

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, vicepreşedintele Tiberiu Balint, precum şi oamenii de afaceri Robertto Patrick Venter, Emanoil Milică Pup şi Vasile Axinte vor fi cercetaţi sub control judiciar. Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Hunedoara care au analizat cererea de prelungire a arestului la domiciliu formulată în acest dosar.

Citește și: Eduard Hellvig, șeful spionilor, a fost învestit în secret! Klaus Iohannis a fost prezent

Pentru Robertto Patrick Venter decizia este definitivă, întrucât şi Curtea de Apel s-a pronunţat în favoarea lui. În schimb, în celelalte cazuri procurorii pot ataca hotărârea instanţei. Reamintim că, în data de 9 decembrie, Curtea de Apel Alba Iulia a decis măsura arestului la domiciliu pentru Ioan Mircea Moloţ, Tiberiu Ioan Balint, Robertto Patrick Venter, Emanoil Milică Pup şi Vasile Axinte. Asta după ce, cu cinci zile mai devreme, Tribunalul Alba a respins propunerea formulată de D.N.A.-Serviciul Teritorial Alba Iulia de arestare preventivă a inculpaţilor şi a dispus măsura controlului judiciar până la data de 15.02.2015. Cei cinci sunt cercetaţi într-un dosar care vizează infracţiuni de spălare de bani, luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, instrumentat de DNA, scrie presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.