Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Rednic golește 'Groapa'. Alți doi 'câini' sunt în vizorul 'Puriului': Sergiu Popovici şi Andrei Tîrcoveanu

Mircea Rednic

Mircea Rednic continuă remanierile la Dinamo. După ce a renunţat la mai mulţi fotbalişti în ultima perioadă, ”Puriul” pare că are şi alte nume pe lista neagră. Digi Sport anunţă că Sergiu Popovici (25 de ani) şi Andrei Tîrcoveanu (21 de ani) vor avea aceeaşi soartă, scrie mediafax.

citește și: Decizia radicală luată de Gică Hagi! Ce se va întâmpla cu echipa sa

Dinamo are nevoie de un final perfect de sezon regulat pentru a prinde play-off-ul. Jucătorii au prins încredere după victoria entuziasmantă cu Craiova, 3-0 pe teren propriu, dar acest lucru nu l-a impresionat pe Rednic. Este nemulţumit de evoluţiile slabe din ultimele etape ale lui Popovici şi pare că a luat deja o decizie. Antrenorul vrea să renunţe la serviciile fundaşului lateral, iar în iarnă ar urma să vină altcineva în locul său.

Tîrcoveanu nu a prins vreun minut de când Rednic a fost numit principal, dar este posibil ca problemele dintre cei doi să dateze de mai mult timp. În urmă cu câteva săptămâni, tatăl fotbalistului ieşea public şi prezenta un episod în care antrenorul l-ar fi jignit pe fiul său. "Andrei a debutat la Dinamo la 17 ani, într-un meci cu FC Botoşani, într-o echipă mult mai bună decât cea de acum. După câteva meciuri a semnat un contract cu Giovanni Becali şi din acel moment s-a terminat. N-a mai existat pentru Rednic, n-a mai jucat deloc.

A fost în cantonament în Cipru şi a jucat bine, iar după un meci venise Negoiţă. La o discuţie cu Dănciulescu în vestiar, Rednic a spus: Iar a venit Negoiţă p-aici. A mai jucat şi ăsta bine şi acum trebuie să-l bag. Eu nu-i bag niciun copil, nu-i cresc eu copiii p-aici!. Şi Andrei era în vestiar...", declara Bogdan Tîrcoveanu, tatăl lui Andrei, pentru Gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.