Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare în front a lui Ibrahimovici după declanșarea unei anchete - A renunţat la acţiunile pe care le deţinea la o casă de pariuri sportive

Zlatan Ibrahimovici

Suedezul Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei italiene de fotbal AC Milan, a renunţat la acţiunile pe care le deţinea la o casă de pariuri sportive, după ce acest lucru a provocat deschiderea unei proceduri disciplinare din partea UEFA pentru încălcarea regulamentelor, potrivit Agerpres.

Citește și: Discuțiile INDISCRETE despre cererile unui șef de SERVICIU `DISCRET` ...

Compania americană Esports Entertaiment Group a achiziţionat pentru 16 milioane de euro compania suedeză Bethard, la care "Ibra" era acţionar prin intermediul unei firme deţinute de acesta, a precizat agenţia de presă Direkt, citată de EFE.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`...

Uniunea Europeană de Fotbal a anunţat în urmă cu o lună deschiderea unui dosar privindu-l pe jucător, pentru a afla dacă acesta a încălcat articolul 31 (4) din Regulamentul Disciplinar, care prevede sancţiuni economice şi o suspendare pe trei ani.

Ibrahimovic (39 ani), care a revenit la echipa naţională în luna martie, după o absenţă de aproximativ cinci ani, s-a accidentat la genunchi în cursul meciului pe care echipa sa de club, AC Milan, l-a disputat luna aceasta împotriva formaţiei Juventus Torino, în campionatul Italiei, şi va rata EURO 2020.

Zlatan Ibrahimovic şi-a prelungit în aprilie contractul cu AC Milan până la finalul sezonului 2021-2022 şi ar putea juca la Cupa Mondială din Qatar din 2022

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.