Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Misiune CONTRACRONOMETRU - Un tânăr care a anunţat la 112 că se spânzură, salvat de doi poliţişti

spanzurat streang

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a sunat la 112, anunţând că intenţionează să se spânzure. El a fost localizat şi salvat de doi poliţişti, anunță news.ro.

”La data de 13 august 2021, în jurul orei 22,55, un tânăr în vârstă de 21 ani a apelat serviciul apelul unic de urgenţă 112, anunţând faptul că intenţionează să-şi curme viaţa, prin spânzurare.

Dispecerul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a reuşit să identifice în scurt timp locaţia unde se află tânărul în cauză şi a dirijat la faţa locului un echipaj de poliţie format din doi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Budila şi Teliu”, transmite IPJ Braşov.

În aproximativ 6 minute de la primirea apelului, agent de poliţie Anghel Iulian şi agent şef adjunct de poliţie Cristea Lucian l-au găsit pe tânăr într-un copac situat în proximitatea unei liziere de pe raza localităţii Budila, judeţul Braşov. Bărbatul era în stare de semiconştienţă, conform poliţiştilor.

”Poliţiştii au dezlegat sfoara care era legată de creanga copacului, l-au eliberat pe tânărul în cauză şi i-au acordat primul ajutor, solicitând în acelaşi timp intervenţia unui echipaj medical care, ulterior, l-a transportat la spital”, precizează IPJ Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.